torsdag 21. februar 2008

Enkle kjæledyr?

07.46 - Sitter i bilen på vei til jobb. Radioen er stilt inn på P4, og mellom listepopen er det kåring av de enkleste kjæledyrene å eie. Første forslaget er katt, hvis den er utstoppet og impregnert sånn at det ikke samler seg mye støv på den.

07.50 - Sitter i bilen på vei til jobb. Våkner plutselig opp. Pinnedyr-bestanden blir nevnt på riksdekkende radio midt i mellom to låter, og den får utelukkende skryt. Enkle å ha med å gjøre, trenger bare passe med oppmerksomhet og de er levende. I tillegg skulle de være damemagneter(!), det ble det sagt på radioen!

08.02 - Stempler inn på jobb, glad og fornøyd, med dagens rytme i kroppen og ro i sjela...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Pinnedyr er mye nevnt på P3 mellom 12 og 1 i Ken eller Torkil. De har et pinnedyr i studio som heter Trond Espen... sjekk internettsidene nrk.no/kenellertorkil

Gjermund sa...

hoi, skal si pinnedyr er i vinden nå for tiden. forresten, når jeg tenker meg om så er det ikke så rart. det var vel strengt tatt bare ett tidspørsmål om når det skulle slå an. tror fortsatt ikke toppen er nådd for pinnedyr popularitet. dekning i riksdekkene media er bra pr.

Anonym sa...

Pinnedyr er skikkelig søte, biologilæreren hadde med seg fem stykken på skolen her om dagen, ho sa vi bare kunne få ett hvis vi ville ha (og hadde ett aqarium eller liknende) Var rett før jeg tok med meg ett hjem, men tanken på hva mamma og pappa ville si stoppa meg ;P

De er veldig enkle dyr, trenger bare et aquarium lignende ting med treflis og trebiter i, som mat spiser de salat og løvetann, også må man sprute på dem med en flaske hver dag ;)
Hihi, jeg har skikkelig lyst på det. Tror nok det fungerer fint som en dame magnet ja ;D