torsdag 13. mars 2008

Takk og farvel!


Tiden er faktisk kommet for å avslutte pinnedyr-bloggen. Etter 33 innlegg om pinnedyrenes ve og vel er temaet oppbrukt, det går lengre tid mellom de store oppslagene og pinnedyrene selv begynner å bli lei av å være i rampelyset. Som det selv sier, "det skal bli godt å trekke seg oppover nå... bare være en gren av det hele."

Heldigvis står andre klare for å ta over stafettpinnene. Riksdekkende media har ved flere anledninger nevnt pinnedyr i løpet av den tiden pinnedyr-bloggen har eksistert og SSB kjenner til at pinnedyr kan være et lett husdyr å passe på hvis man bor i hus som ikke er tilrettelagt for rullestolbrukere. Jeg kjenner meg trygg på at pinnedyrene vil fortsette sin kamp for å invadere den norske fauna og folkesjel, selv uten en blogg som kjemper deres kamp.

Som blogg-forfatter søker jeg nå nye utfordringer. Ved å følge denne linken: www.eksemsport.blogspot.com skulle mitt nye prosjekt dukke opp. Håper du følger med videre, om du da ikke bare var genuint pinnedyr-interessert...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.